Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Уряд затвердив порядок ведення Державного реєстру спеціальних дозволів на користування надрами

Дата: 18.07.2023 16:48
Кількість переглядів: 57

Порядком визначено процедуру функціонування Державного реєстру спеціальних дозволів на користування надрами та запроваджено облік спеціальних дозволів на користування надрами за єдиним порядком.

Ми вже фактично на фінішній прямій у нормативному забезпеченні реформи надрокористування в Україні. Наразі переводимо адміністрування спецдозволів в цифрову площину.

Це потрібно для того, щоб українці дізнавалися про те, як використовуються українські ресурси, не з новин у ЗМІ, а могли отримати достовірну інформацію у єдиному Реєстрі – про кожну земельну ділянку, про кожного беніфіціара і власника дозволу. А інвестори мали безоплатний та вільний доступ до всієї геологічної інформації та могли швидко і без зайвої бюрократії отримувати дозвільні документи і планувати свою діяльність – прокоментував Міністр Руслан Стрілець.

Спрощення адміністративних процесів вплине на інвестиційну привабливість галузі та водночас дозволить подбати про раціональне використання природних ресурсів.
  

Детальніше за посиланням: https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennia-poriadku-vedennia-derzhavnoho-reiestru-spetsialnykh-dozvoliv-na-korystuvannia-nadramy-659-300623

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь