Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено розширення переліку послуг у гуманітарних штабах

Дата: 12.07.2023 10:24
Кількість переглядів: 61

Сьогодні заступником начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інною Деміденко проведено нараду щодо розширення переліку послуг у гуманітарних штабах.

Відповідальні за роботу хабів поінформували Інну Петрівну про стан забезпечення внутрішньо переміщених осіб допомогою, види допомоги та послуги, які щоденно надаються у штабах. Присутні обговорили питання співпраці з міжнародними неурядовими благодійними організаціями та благодійними фондами, які уже надають підтримку внутрішньо переміщеним особам у хабах Гірської громади, та питання залучення більшої кількості донорів задля розширення кола послуг.

Заступник начальника наголосила на необхідності проведення семінарів із ВПО, прийомними сім’ями, соціально-психологічної підтримки військовослужбовців та родин загиблих під час війни, наданні послуг з цифрової грамотності тощо, після чого працівники установи надали свої пропозиції щодо поліпшення та розширення кола послуг.

Підбиваючи підсумки, Інна Деміденко надала доручення відповідальним особам за роботу штабів у найкоротший термін опрацювати питання розширення послуг та надати відповідні пропозиції.

На останок було обговорено підготовку проведення у гуманітарних хабах інформаційних заходів з питань організації заходів до Дня Української Державності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь