Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом двох днів більше 370 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 05.07.2023 22:38
Кількість переглядів: 56

У хабі на Хмельниччині відвідувачі забезпечувалися продуктами харчування та памперсами, лікарі Норвезького Червоного Хреста здійснювали первинний огляд та надавали медичні консультації. У Корсунь-Шевченківському видавалися продуктові набори від облдержадміністрації та гігієнічні набори від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

На Полтавщині наші земляки отримували правову допомогу,забезпечувалися продуктовими наборами та дитячими памперсами. Разом з тим, відвідувачі отримували консультації з пенсійних питань від начальника відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) м. Лисичанськ Головного управління Пенсійного фонду України.

Водночас у Київському хабі продовжилася видача продуктових наборів від донора, сімейних гігієнічних наборів від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

У Богданівському штабі надавалися консультації внутрішньо переміщеним особам із питань отримання допомоги, перереєстрації, фіксації факту пошкодженого/зруйнованого майна, соціального характеру тощо. Також у хабі відвідувачі отримували памперси та продукти харчування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь