Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 160 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 03.07.2023 18:20
Кількість переглядів: 84

У Богданівському хабі відвідувачі отримували гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та памперсів, надавалися консультації із питань отримання допомоги, перереєстрації, фіксації факту пошкодженого/зруйнованого майна, соціального характеру тощо.

На Полтавщині відвідувачі забезпечувалися продуктовими пакунками, памперсами та одягом. Відвідувачі також отримували консультації від начальника штабу з питань захисту прав дітей. Спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми.

У той же час до Корсунь-Шевченківського надійшла чергова партія гуманітарної допомоги від Луганської обласної державної адміністрації. Відразу після фасування розпочнеться її видача. На Хмельниччині наші земляки продовжили отримувати продукти харчування.

У Київському хабі видавалися продуктові набори від донора, сімейні набори гігієни від Міжнародної організації з міграції (МОМ) та термобілизна від представництва неурядової некомерційної корпорації «Проджект Хоуп-Зе Піпл-Ту-Піпл Хелс Фаундейшн, Інк». Крім того, за потреби надавалися юридичні консультації начальником штабу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь