Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду щодо запобігання та протидії булінгу і кібербулігну

Дата: 03.07.2023 15:40
Кількість переглядів: 85

Сьогодні заступником начальника з соціальних питань Гірської міської військової адміністрації Інною Деміденко проведено нараду щодо запобігання та протидії булінгу і кібербулігну.

Розпочинаючи нараду, Інна Петрівна зауважила, що булінг та кібербулінг – це цькування та прояв агресії до особистості з метою її приниження. Це соціальна проблема, яка гостро постала протягом останніх років. Ця проблема наявна в навчальних закладах навіть в умовах дистанційного навчання, адже з війною проблема булінгу не лише не викорінилася, а набирає нових форм та обертів.

Вона наголосила на тому, що соціальні працівники під час спілкування з родинами та дітьми вразливих категорій повинні розпізнавати прояви булінгу та ефективно реагувати на них.

Окремо учасники заходу опрацювали нормативно-правові акти, що стосуються протидії булінгу та соціального захисту дітей, які постраждали від нього.

За підсумками наради Інна Деміденко надала доручення напрацювати механізм профілактики та протидії булінгу в громаді та наголосила на необхідності проведення соціальними працівниками роз’яснювальної роботи серед дітей та молоді щодо запобігання виникненню проявів цькування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь