Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорені питання організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів на семінарі Державного архіву Луганської області

Дата: 31.05.2023 16:22
Кількість переглядів: 57

Сьогодні під головуванням заступниці голови Луганської обласної державної адміністрації Катерини Безгинської та за участі Державного архіву Луганської області проведено навчально-практичний семінар «Організація діяльності служб діловодства та архівних підрозділів (архівів) самостійних структурних підрозділів райдержадміністрацій – районних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів в умовах воєнного стану і при деокупації області». До участі долучилися відповідальні за зазначений напрям роботи працівники структурних підрозділів Гірської міської військової адміністрації.

Були розглянуті питання організації діловодства у адміністраціях, вимоги до складання інструкції з діловодства, основні вимоги до складання номенклатури справ, організація роботи експертних комісій та роботи архівних підрозділів (архівів) установ після деокупації області.

Під час семінару учасники заходу також обговорили найбільш проблемні питання з організації діяльності служб діловодства та архівних підрозділів під час воєнного стану.

Директорка Держархіву Вікторія Кривицька звернула увагу присутніх на необхідності забезпечення, відповідно до вимог чинного законодавства, належного ведення діловодства в умовах воєнного стану.

По завершенню Катерина Безгинська подякувала кожному, хто продовжив працювати в таких надважких умовах задля нашої Перемоги, адже зберегти історію нашого рідного краю для нащадків – це спільне завдання!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь