Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 230 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 26.05.2023 19:08
Кількість переглядів: 56

На Київщині продовжилася видача продуктових та гігієнічних наборів, також надавалися юридичні консультації та правова допомога начальником штабу. Мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист» реєструвала ВПО на отримання кеш-допомоги.

У хабі в Полтаві внутрішньо переміщені особи забезпечувалися продуктами харчування, дитячими памперсами та одягом. Всім, хто потребує, медична сестра комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Троїцької селищної ради Сватівського району Луганській області видавала медичні препарати.

У той же час, у Корсунь-Шевченківському та Хмельницькому наші земляки отримували продуктові набори та консультації із загальних, соціальних, юридичних та невідкладних для переміщених осіб питань.

У гуманітарному штабі в Богданівці внутрішньо переміщені особи отримували продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова, а також консультації із різноманітних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь