Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 260 переміщених осіб з Луганщини отримали допомогу у гуманітарних штабах Гірської міської військової адміністрації

Дата: 22.05.2023 21:00
Кількість переглядів: 109

У Богданівці відвідувачі отримували консультації соціального та юридичного характеру, а працівники ЦНАПу консультували з питань реєстрації повідомлень про пошкоджені та знищені об’єкти нерухомого майна. У Корсунь-Шевченківському та Хмельницькому наші земляки продовжили отримували продукти харчування та роз’яснення із нагальних для переміщених осіб питань.

У той же час на Полтавщині внутрішньо переміщені особи забезпечувалися продуктовими наборами та одягом, а спеціалісти громадської організації «Клас» в рамках проєкту «Спільно. Соціальні послуги» надавали підтримку сім’ям з дітьми.

У Києві продовжилася видача продуктових та розпочалася видача сімейних наборів, також надавалися юридичні консультації та правова допомога начальником штабу. Крім того, сьогодні у цьому хабі розпочала роботу мобільна бригада Благодійного фонду «Право на захист», яка здійснювала реєстрацію ВПО на отримання кеш-допомоги.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь