Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

У Гірській міській територіальній громаді відновив роботу дитячий садок

Дата: 15.05.2023 20:38
Кількість переглядів: 110

Сьогодні за ініціативи начальника Гірської міської військової адміністрації Олексія Бабченка у дистанційному режимі відновив роботу комунальний заклад «Гірський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Калинка» Гірської міської територіальної громади.

Вихователі дошкільних закладів Гірської міської територіальної громади попри військовий стан виконують освітній план і активно займаються із дітьми відповідно до базового компонента дошкільної освіти та програми розвитку дитини.

Ця нова форма роботи дошкільного закладу покликана допомогти дітям, батькам і педагогам. Вона дає змогу продовжити безперервність дошкільної освіти для дітей навіть під час війни, адже якщо у родині немає педагогів, прийде на допомогу дитячий садок.

Заняття будуть проходити у цікавій та доступній для дітей дошкільного віку формі, з елементами гри. Розвиваючі заняття сприяютимуть комплексному розвитку дитини. Як і у звичайному дитячому садочку, будуть заняття з ознайомлення з навколишнім світом, розвитку мовлення та математики, творчі заняття – малювання, аплікація, ліплення з пластиліну та солоного тіста, створення іграшок з паперу, а також заняття на розвиток пам’яті та уваги.

Така робота проводитиметься щоденно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь