Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася нарада щодо безкоштовного забезпечення ліками громадян пільгових категорій

Дата: 02.05.2023 22:53
Кількість переглядів: 94

«Право на охорону здоров’я є одним із основних прав людини. Надання медичної допомоги, доступність основних життєво необхідних лікарських засобів – важлива передумова реалізації цього права, яка відіграє провідну роль у галузі охорони здоров’я», – такими словами розпочала нараду щодо безкоштовного забезпечення ліками громадян пільгових категорій заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з соціальних питань Інна Деміденко.

Під час наради лікарі загальної практики комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Попаснянської міської ради, що надають медичні послуги мешканцям громади, висвітлили своє бачення організації роботи з надання медичних послуг на деокупованій території Гірської міської територіальної громади. Також були озвучені додаткові потреби в кадрах, які виникли в умовах надзвичайної ситуації та у зв’язку із введенням воєнного стану.

Крім того, працівники відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я установи поінформували Інну Деміденко про організацію забезпечення осіб з онкологічними захворюваннями безоплатними лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування в умовах воєнного стану та дистанційної роботи.

За підсумками наради заступник начальника з соціальних питань наголосила на необхідності збільшення медичної практики лікарів задля надання якісної первинної медичної допомоги населенню, зокрема, у гуманітарних штабах Гірської міської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь