Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Електронний контакт-центр»

Дата: 01.05.2023 11:05
Кількість переглядів: 114

Сьогодні заступник начальника Гірської міської військової адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька взяла участь у відеопрезентації, під час якої було представлено роботу сервісу «Електронний контакт-центр» – проєкту BisSoft.

Працівники компанії презентували учасникам заходу програмний продукт «Електронний контакт-центр». Вони детально розповіли про роботу цього сервісу, зауваживши, що завдяки йому можна аналізувати звернення мешканців, які надходять до єдиного контактного центру та розподіляти їх відповідно до різних тематик і класифікаторів. Представники BisSoft також зазначили, що існує можливість встановлювати персоніфіковані налаштування та створювати особисті кабінети містянам-користувачам.

Наостанок працівники BisSoft презентували практичний досвід впровадження «Електронного контакт-центру» в інших містах, а також можливості інтеграції цієї системи з іншими сервісами та програмними продуктами.

За підсумками зустрічі було прийнято рішення продовжити роботу з BisSoft з метою подальшого впровадження системи на території Гірської міської територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь