Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Ворог вражає артилерією наші населені пункти, у Кремінній окупанти утримують людей у звірофермі, виключенням з реєстру юридичних осіб тиснуть росіяни у разі не зміни установчих документів

Дата: 26.04.2023 08:24
Кількість переглядів: 68

«Протягом декількох днів поспіль росіяни не наступають на нашій ділянці фронту. Втім, від цього не стає безпечніше – артилерію вони застосовують із такою ж інтенсивністю, як і раніше. Нікуди не зникли і ворожі авіанальоти, – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Вони продовжують використовувати авіацію, але це не стало домінуючою складовою наступальних спроможностей противника. Наші військові, у свою чергу, роблять все можливе для максимального ураження ворога».

Артилерійськими обстрілами з боку росіян минулої доби були вражені Новоселівське, Невське, Діброва та Білогорівка.

Окупанти продовжують затримувати місцеве населення, яке має відмінні від них погляди, або просто не сподобалися. Люди зникають у невідомому напрямку і часто не повертаються.

Одне з місць, де утримують українців, – територія колишньої звіроферми біля Кремінною. Саме там, за словами свідків, перебуває частина людей, затриманих на Сватівщині за підозру в співпраці з Україною.

Так звані податківці «лнр» перевіряють установчі документи юридичних осіб. Та погрожують останнім тим, що до кінця 2023 року ці папери мають бути приведені у відповідність до норм російського законодавства.

Організації, які не подадуть заяву про реєстрацію нових версій установчих документів до 31 грудня, підлягають виключенню з реєстру юридичних осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь