Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Земельні відносини в Україні 2023 році: абетка для малих виробників

Дата: 20.04.2023 15:24
Кількість переглядів: 126

20 квітня Всеукраїнська асоціація громад проводила захід «Земельні відносини в Україні 2023 році: абетка для малих виробників». До участі долучилися посадовці відділу земельних ресурсів, аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військової адміністрації.

Спільно із представником Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру учасники обговорили особливості земельного законодавства на період воєнного стану, основні новели у земельних відносинах в Україні у 2023 році та ознайомилися з правовими аспектами володіння, користування та обігу земельних ділянок.

Присутні дізналися про особливості питань оформлення взаємовідносин між орендодавцем та орендарем, зокрема, при проведенні комунікацій, розміщенні виробничих об’єктів на орендованих земельних ділянках, порядку реєстрації договорів оренди земельних ділянок тощо.

Захід проведено у рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком, та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь