Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи продовжують отримувати консультації з питань призначення пенсійного забезпечення

Дата: 17.04.2023 17:41
Кількість переглядів: 125

На виконання окремого доручення начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області заступником начальника відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Оленою Шаповаловою 13 березня 2023 була здійснена позапланова зустріч в гуманітарному штабі Гірської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області в місті Полтава з тимчасово переміщеними особами з Луганської області. 

Протягом заходу до фахівця зверталися особи, які цікавилися призначенням пенсії за віком на пільгових умовах за відсутності пільгових довідок, автоматичним перерахунком пенсії працюючим пенсіонерам з 1 квітня згідно з ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», індексацією пенсійних виплат з 1 березня 2023, оформленням та видачею пенсійних посвідчень тощо.

Всі присутні отримали практичну допомогу у вирішенні питань пенсійного забезпечення, змістовні та кваліфіковані відповіді з посиланням на законодавчі документи щодо призначення пенсій, житлових субсидій та пільг.

У ході зустрічі пані Олена звернула увагу осіб на переваги користування сучасними електронними сервісами Фонду, надала кваліфіковані роз’яснення, запропонувала стати активним користувачами веб-порталу Пенсійного фонду України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь