Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Роль транспортно-логістичного кластеру ВАГ та логістичних хабів для забезпечення продовольчої безпеки територіальних громад в умовах воєнного стану

Дата: 13.04.2023 19:10
Кількість переглядів: 93

13 квітня Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку провела тренінг «Роль транспортно-логістичного кластеру ВАГ та логістичних хабів для забезпечення продовольчої безпеки територіальних громад в умовах воєнного стану». До участі долучилися посадовці відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій Гірської міської військово-цивільної адміністрації.

Учасники детально ознайомилися з метою, завданням та напрямами роботи унікального транспортно-логістичного кластеру ВАГ та логістичного хабу на прикладі Широківської громади Запорізької області, а також з практичними кейсами зі збору та передачі допомоги громадам.

Спікери поділилися практичним досвідом збору та передачі допомоги громадам, які постраждали внаслідок бойових дій, розповіли про особливості співпраці органів місцевого самоврядування з благодійними фондами, дали рекомендації по тому, як опрацьовувати запити, систематизувати роботу штабів та відправляти допомогу в конкретні місця, де її потребують найбільше.

Учасники тренінгу дійшли висновку, що досвід громад, отриманий при передачі та отриманні кризової допомоги, має стати основою для системних проєктів, які забезпечать сталість функціонування деокупованих громад та постраждалих громад у післявоєнний період.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь