Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася нарада з питань напрацювання алгоритму роботи комунальних служб після деокупації

Дата: 11.04.2023 21:11
Кількість переглядів: 140

11 квітня під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Невечері відбулася нарада з питань напрацювання алгоритму роботи комунальних служб після деокупації, зокрема, щодо обстеження територій житлових будинків, які пошкоджені або зруйновані на території Гірської міської територіальної громади. До участі були запрошені посадовці установи, які відповідають за напрям благоустрою та відбудови громади.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології установи Ірина  Савинська поінформувала присутніх про стан наповнення Реєстру пошкодженого та знищеного майна Гірської міської територіальної громади та проблеми, які виникають під час цього процесу. Також вона ознайомила з напрацьованим алгоритмом дій обстеження територій житлових будинків, які пошкоджені або зруйновані внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України після деокупації. Окремо посадовці обговорили інструменти подальшої комунікації з мешканцями громади щодо наповнення Реєстру. 

Наприкінці наради Олексій Невечеря закликав зосередити увагу на найважливіших елементах відбудови і відновлення та наголосив на необхідності розрахувати попередні обсяги матеріальних і часових витрат.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь