Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Обговорено розроблення містобудівної документації у формі геопросторових даних

Дата: 05.04.2023 13:40
Кількість переглядів: 118

05 квітня представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України проводили робочу нараду з питань розроблення містобудівної документації у формі геопросторових даних. Гірську міську територіальну громаду представляв заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря.

Учасники обговорили аспекти та вимоги, які повинні бути враховані при розробці нової містобудівної документації, зокрема, питання забезпечення екологічної безпеки, використання ефективних технологій, а також максимального використання земельних ресурсів.

Були надані рекомендації із забезпечення сталості розвитку територій, застосування сучасних технології та матеріалів для забезпечення ефективного використання енергоресурсів та зменшення витрат на будівництво і експлуатацію, врахування потреб та інтересів місцевих жителів для створення комфортних умов для проживання та розвитку бізнесу.

Отриманні знання допоможуть фахівцям усвідомити важливість розуміння деталей, пов'язаних з містобудівною документацією, та забезпечити якість та ефективність роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь