Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Процедура приватизації комунального майна у період дії воєнного стану

Дата: 15.03.2023 13:54
Кількість переглядів: 132

Сьогодні посадові особи відділу житлово-комунального господарства, капітального будівництва, комунального майна, благоустрою та екології і відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у вебінарі «Процедура приватизації комунального майна у період дії воєнного стану».

Учасники обговорили нововведення законодавства у сфері приватизації комунального майна в період воєнного стану, питання підготовки об’єктів до приватизації і проведення електронного аукціону та підготовки пакетів документів для приватизації майна комунальної власності. Присутні на практиці визначали стартову ціну об’єктів приватизації та питання контролю за виконанням умов договорів купівлі-продажу об’єктів приватизації.

Захід організовано Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) та Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» на базі Платформ «Безпека: ЖКГ», «Економіка та інвестиції», «Місцеві бюджети та фінанси».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь