Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Чому не можна тримати все у собі

Дата: 07.03.2023 14:17
Кількість переглядів: 132

Щодня людська психіка витрачає величезні зусилля, аби знеболити рани, яких завдає війна. І як результат – часто емоції завмирають, бо не може людина бути чутливою до такої кількості горя навколо.


Помічником на шляху відновлення може стати цикл анімаційних відеороликів, створених у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олена Зеленська, зокрема відеоролик «Чому не можна тримати все у собі».
Нині також доступні епізоди про природу стресу, як ми на нього реагуємо та як стрес впливає на організм. Усі серії мають субтитрування та переклад українською жестовою мовою, тож є доступними для людей із порушеннями зору та слуху. Дивитися їх можна за посиланням bit.ly/3IZiRqq.
Цикл анімаційних відеороликів створено ГО «Безбар'єрність» спільно з Міністерство охорони здоров'я України за підтримки ВООЗ. Епізоди створені на матеріалах ВООЗ, зокрема ілюстрованій пам‘ятці «Важливі навички в періоди стресу» та посібнику «Базові навички турботи про себе та інших».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь