Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом дня більше 180 луганчан отримали допомогу у гуманітарних штабах при Гірській міській військово-цивільній адміністрації

Дата: 22.02.2023 19:15
Кількість переглядів: 158

На Полтавщині наші земляки отримували продуктові та гігієнічні набори, за потребою надавалася юридична допомога від спеціалістів всеукраїнського благодійного фонду «Горєніє». Окремо, заступник начальника відділу обслуговування громадян №7 управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Луганській області Олена Шаповалова надавала консультації із питань призначення пенсійного забезпечення.

У той же час у Корсунь-Шевченківському надавалися консультації із загальних, соціальних, юридичних та невідкладних для ВПО питань. У Хмельницькому хабі відвідувачі забезпечувалися продуктовими наборами та дитячими памперсами. А у штабі в Богданівці переміщені луганчани отримували продукти харчування в рамках співпраці Гірської міської ВЦА з благодійним фондом «Янголи спасіння».

Як зазначалося раніше, у Києві вимушені переселенці продовжили отримувати продуктові та гігієнічні набори від БФ Восток SOS. Продовжилася видача дитячих підгузків, продуктів харчування від Луганської обласної державної адміністрації, дітки отримували подарунки. Разом з тим, за потребою надавалися правова допомога від начальника штабу, адвокатів благодійного фонду «Право на Захист» та консультації спеціалісту Луганської обласної служби зайнятості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь