Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки
Сьогодні об’єднання організацій роботодавців України у рамках проєкту Міжнародної організації праці та ООРУ проводило семінар «Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки».
До участі були запрошені заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірина Бєліцька та начальник відділу земельних ресурсів, розвитку аграрного сектору, економіки та сільських територій Марина Кравцова.
Під час заходу кваліфіковані українські та міжнародні експерти надавали інформацію та конкретні рекомендації про інноваційні методи і високі технології, які можуть застосовуватися для покращення ефективності та екологічності сільського господарства. Обговорені поліпшення якості виробництва готових продуктів харчування, підвищення доданої вартості української продукції на світовому ринку.
Отримані знання дозволять українському бізнесу ефективніше впроваджувати антикризові стратегії та підвищувати конкурентоздатність підприємств на внутрішньому та міжнародному ринках на період та після війни.