Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ ОСОБИ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Дата: 18.02.2023 17:04
Кількість переглядів: 106

У зв’язку з запровадженням ведення електронного документообігу, в тому числі електронного ведення особових справ осіб з інвалідністю в централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі - ЦБІ) особа з інвалідністю або законний представник можуть, не виходячи з дому, подати пакет документів (заяву; паспорт; ідентифікаційний код; індивідуальну програму з реабілітації; документ, що підтверджує інвалідність, або інших документів у разі належності до певної пільгової категорії громадян)  на забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) через «Електронний кабінет особи з інвалідністю».

Після подачі пакету документів та підтвердження електронним повідомленням права на забезпечення ТЗР:

1. Виберіть постачальника ТЗР із більш ніж 100 перевірених підприємств в електронному каталозі на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики (https://www.msp.gov.ua) у розділі «Особам з інвалідністю»;

2. Спільно із фахівцями з реабілітації вибраного Вами підприємства підберіть модель ТЗР, яка підходить Вам;

3. З вибраним Вами підприємством буде укладено договір на забезпечення ТЗР в електронному вигляді та оплачена вартість ТЗР за бюджетні кошти.

4. При отриманні ТЗР, перед підписанням акту виконаних робіт, переконайтесь, що це саме той ТЗР, який Ви замовляли. Ви маєте право відмовитись від ТЗР, якщо він вам не підходить до підписання акту про виконання робіт.

5. У разі виходу з ладу ТЗР під час експлуатації, буде здійснюватися його гарантійний та післягарантійний ремонт.


Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua/  або на офіційному вебсайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділ «Е-Сервіси».
Ознайомитись з інструкцією користувача електронного кабінету особи можна за посиланням https://krliman.gov.ua/upload/editor/posilannya.pdf .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь