Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Тренінг щодо додержання інформаційних прав в умовах воєнного стану для працівників органів державної влади та місцевого самоврядування

Дата: 14.02.2023 14:30
Кількість переглядів: 124

Сьогодні заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря взяв участь у тренінгу «Практичні аспекти дотримання інформаційних прав в умовах воєнного стану».

До участі також були запрошені посадовці загального відділу і відділу правового забезпечення та кадрової роботи установи. Захід проведено представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини за сприяння Програми розвитку ООН в Україні.
Під час навчання обговорені питання забезпечення та дотримання інформаційних прав. Зокрема, спікери тренінгу та експерти ПРООН ознайомили присутніх з особливостями забезпечення права на звернення та правами на доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану. Увагу присутніх було акцентовано на результатах моніторингу забезпечення інформаційних прав в умовах воєнного стану в 2022 році.
Присутні також отримали рекомендації щодо особливостей розгляду письмових звернень громадян, електронних петицій в умовах воєнного стану та відповідальності за допущені порушення під час дії обставин непереборної сили.
За підсумками присутні отримали відповіді на запитання, які виникали під час обговорень.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь