Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Посадовці Гірської міської військово-цивільної адміністрації долучилися до онлайн-наради щодо забезпечення електронними комунікаційними послугами в умовах воєнного стану

Дата: 19.01.2023 15:14
Кількість переглядів: 109

19 січня посадовці загального відділу Гірської міської військово-цивільної адміністрації долучилися до онлайн-наради щодо забезпечення електронними комунікаційними послугами в умовах воєнного стану. Захід проведено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку.

Під час зустрічі учасники обговорили організацію ефективної взаємодії обласних військових адміністрацій і органів місцевого самоврядування з постачальниками, які надають електронні комунікаційні послуги на територіях, та Національним центром оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій. Зокрема, надано перелік адрес, які заявлені для обов’язкового забезпечення електронними комунікаційними послугами для їх можливої оптимізації.

Також були розглянуті можливі шляхи допомоги постачальникам електронних комунікацій з боку обласних військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь