Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Герої поруч!

Дата: 22.12.2022 15:53
Кількість переглядів: 157

Сьогодні, 22 грудня, з нагоди Дня енергетика України Гірською міською військово-цивільною адміністрацією було відзначено трьох енергетиків Гірської громади: Юрія Коваленка, Миколу Куценка та Сергія Волоховича.

Протягом лютого, березня та квітня вони сумлінню та віддано виконували свої професійні обов’язки: під ворожими обстрілами, не зважаючи на ризики, ремонтували пошкоджені електромережі Гірської громади.

Обстріляні лінії електропередач, понівечене електрообладнання, знищена інфраструктура – тоді все це, нажаль, стало для них буденністю. Погодні умови також додавали «сюрпризів». Але попри ворожу агресію та складні погодні умови, вони не здавалися: і вдень і вночі три місяці поспіль електрики Лисичанського РЕМу та водії Гірської майстерської дільниці працювали над відновленням пошкодженого електроустаткування та ліквідації аварій, підтримували електромережі у задовільному стані, намагалися стабілізувати енергосистему.

Тож:

Гірська міська військово-цивільна адміністрація у особі її керівника Олексія Бабченка та мешканці громади щиро ДЯКУЮТЬ ВАМ за високий професіоналізм, відданість своїй справі, відповідальне ставлення до виконання обов’язків та наполегливість під час виконання службових задач в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, за забезпечення стабільної роботи енергетичної системи Гірської міської територіальної громади під час бойових дій у лютому – березні 2022 року, активну громадську позицію та з нагоди Дня енергетика.

Зичимо Вам миру та стабільності, натхнення та розвитку! Вам та вашим родинам успіхів, доброго здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, нових здобутків у праці, щасливих звісток про Перемогу і мирне життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь