Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Протягом тижня більше 800 переселенців отримали гуманітарну допомогу у гуманітарних хабах Гірської громади, які діють у різних регіонах України

Дата: 02.12.2022 19:39
Кількість переглядів: 154

Відвідувачі Полтавського штабу отримували одяг, дитячі підгузки та в рамках співпраці Гірської міської військово-цивільної адміністрації з Полтавським центром Гуманітарна місія "Проліска" – набори для облаштування побуту.

У Києві внутрішньо переміщені особи забезпечувалися правовою допомогою від начальника хабу та юристів благодійного фонду «Право на Захист», отримували консультації фахівця державної служби зайнятості, а волонтери Товариства Червоного Хреста України інформували ВПО про мінну небезпеку.

У Корсунь-Шевченківському продовжилася видача продуктів харчування, одягу та дитячих памперсів, а також продуктових наборів в рамках співпраці Гірської міської ВЦА з БФ Восток SOS.

У Хмельницькому та Богданівському хабах продовжили консультувати відвідувачів із загальних та соціальних питань та проводити роз’яснювальну роботу із нагальних для ВПО проблем.

Разом з тим, протягом тижня у кожному штабі тривали заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Гірська міська ВЦА щиро дякує нашим партнерам з БФ Восток SOS та Полтавського центру Гуманітарна місія "Проліска" за надану таку вкрай важливу та своєчасну допомогу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь