Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася чергова нарада з питань організації роботи гуманітарних штабів при Гірській міській військово-цивільній адміністрації

Дата: 22.11.2022 16:20
Кількість переглядів: 259

Сьогодні заступник керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Невечеря провів нараду з питань організації роботи гуманітарних штабів. Основною темою наради стало вирішення питання з розширення партнерських відносин із міжнародними неурядовими благодійними фондами.

«Для підтримки в осінньо-зимовий період співгромадян Гірської міської територіальної громади, нам необхідно максимально посилити такий напрямок роботи, як співпраця із міжнародними донорами, – зауважив Олексій Невечеря, – тому наразі нашою основною метою є розширення кола донорів та налагодження з ними співпраці задля реальної підтримки мешканців громади».

Він надав доручення відповідальним особам за роботу штабів у найкоротший термін налагодити комунікаційні зв’язки із тими міжнародними неурядовими благодійними організаціями, які надають підтримку внутрішньо переміщеним особам, та ще не підписали з Гірською ВЦА меморандуми про співпрацю та розпочати активну фазу щодо залучення допомоги від цих донорів задля задоволення потреб ВПО Луганської області.

На останок було обговорено підготовку з проведення у гуманітарних хабах інформаційних заходів на кшталт «16 днів проти насильства» та заходів, спрямованих на задоволення соціально-гуманітарних потреб відвідувачів: консультування з соціальних та правових питань, реєстрації на отримання допомоги тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь