Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

В Києві мешканці Луганщини можуть отримати продукти харчування та гігієнічні засоби, в гумштабі також здійснюють прийом юристи, психологи, лікарі та спеціаліст Центру зайнятості

Дата: 01.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 246

Працівниками Гуманітарного штабу Гірської міської ВЦА в м. Київ, наразі надається гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам з Луганщини у співпраці з БФ «Українські Ініціативи» у вигляді кухонних наборів, постільної білизни, теплих ковдр та подушок, наборів гігієни.

Найближчими днями планується видача допомога у вигляді продуктових наборів та дитячих памперсів для ВПО Луганської області, які зареєстровані на її отримання у реєстрі із подальшим інформуванням за телефоном.

Продуктові набори будуть видаватися в порядку черговості реєстрації та з урахуванням надходжень гуманітарної допомоги до штабу.

Крім того, протягом тижня в центрі безоплатно працює низка спеціалістів.

Так, майже кожного дня надається правова допомога з усіх питань – приймають адвокати БФ «ПРАВО НА ЗАХИСТ».

У разі виявлення після консультацій необхідності подальшого юридичного супроводження в органах, установах та організаціях, адвокати фонду гарантують його на безоплатних умовах. Прийом проводиться без попереднього запису.

Крім того, юридична допомога, в тому числі зі складання процесуальних документів, надається безпосередньо у гуманітарному штабі начальником відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА, керівником гуманітарного штабу – Віталієм КОВАЛЕНКО.

Також правові консультації надають безкоштовно спеціалісти відділу правового забезпечення та кадрової роботи Гірської міської ВЦА – Олексій РАЗДОЛЬСЬКИЙ (т.097-694-40-96) та Анжеліка АРХИПЕНКО (т.095-142-75-70)

Крім того, в Гуманітарному штабі можна подати документи на отримання грошової матеріальної допомоги (виключно для мешканців Гірської міської територіальної громади). Зразок заяви та перелік документів можна отримати безпосередньо у штабі, за телефоном або електронною поштою. Зауважимо, що Гірська міська ВЦА – єдина в Луганській області, яка розробила та затвердила Порядок надання такої матеріальної допомоги для мешканців своєї громади.

Щосереди здійснює прийом громадян спеціаліст Луганського обласного центру зайнятості – Світлана РЕШЕТНЯК (т.066-772-31-55). Фахівець надає інформаційні та консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, допомагає у пошуку роботи через єдиний портал вакансій. Інформує щодо проєкту «Єробота», через портал «Дія», зокрема, про грантові програми спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності (безкоштовно).  А також консультує в яких навчальних закладах можна здійснювати навчання. Прийом – без попереднього запису.

Щочетверга – психолог Аліна ОБЕРЕМОК, директор Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги (т.066-915-72-00). Прийом – без попереднього запису.

Лікар Сергій ОБЕРЕМОК приймає у штабі ВПО за попереднім записом (т.099-744-1222).

На офіційній сторінці Гірської міської ВЦА у Фейсбуці та на офіційному вебсайті ВЦА постійно оновлюється інформація про роботу Гуманітарних штабів ВЦА, видану протягом кожного дня допомогу ВПО.

Режим роботи штабу: з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00. Субота, неділя – вихідні.

Адреса: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 16/3 (біля Майдану Незалежності).

Телефон: +380938868990  

Електронна пошта: law.kadru.gvca@gmail.com

Анкета реєстрації ВПО для подальшого обслуговування в Штабі: https://forms.gle/vGGhsLE3TZhP5dxi7

Телеграм-канал: https://t.me/girskeoficiino

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь