Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася онлайн нарада з питання належного функціонування комунальних підприємств, установ та організацій

Дата: 25.10.2022 20:13
Кількість переглядів: 196

25 жовтня під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Невечері відбулася онлайн нарада з питання належного функціонування комунальних підприємств, установ та організацій Гірської міської територіальної громади та роботи із кадровими документами в сучасних реаліях.

Так, начальником відділу правового забезпечення та кадрової роботи Віталієм Коваленком було доведено до відома присутніх вимоги податкового законодавства в частині подання податкової звітності в умовах військового стану, особливості подання до органів ДПС відповідного повідомлення про втрату та неможливість вивезення первинних документів, за підсумками чого – надано практичні рекомендації та інструкції з вирішення окреслених питань.

Окремим блоком розглядалася організація діловодства в структурних підрозділах установи з кадрових питань та озвучено вимоги з порядку подання посадовими особами декларацій в умовах воєнного стану.

За підсумками наради Олексій Невечеря надав доручення за тиждень підготувати належним чином установчі документи всіх самостійних підрозділів Гірської міської ВЦА та всіх комунальних підприємств, установ та організацій і бути готовими відзвітувати з цього питання. Крім того, всі управлінням, відділам та секторам було доручено підготуватися до внутрішньої перевірки з роботи із кадровими документами, яка відбудеться найближчим часом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь