Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Сьогодні керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко відвідав гуманітарний штаб, що у Корсунь-Шевченківському

Дата: 17.10.2022 18:46
Кількість переглядів: 272

Відповідальні за роботу штабу ознайомили керівника з графіком та обсягами роботи хабу, поінформували про види допомоги та консультації, які тут щодня отримують ВПО з Луганщини. Керівник Гірської громади оцінив роботу штабу та поспілкувався з відвідувачами. Разом вони обсудили нагальні проблеми ВПО та можливі шляхи їх швидкого вирішення.

Після відвідування штабу Олексій Бабченко зустрівся з керівництвом Корсунь-Шевченківської міської ради: із заступниками міського голови Сергієм Пустовітом та Михайлом Луценком. В ході робочої зустрічі очільник Гірської громади висловив щиру вдячність за таку необхідну в цей тяжкий час підтримку та наголосив, що спільні зусилля у реагуванні на першочергові потреби забезпечать захист та надання якісної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Нагадаємо, що гуманітарний хаб Гірської громади в Корсунь-Шевченківському працює в рамках Меморандуму про співпрацю та співробітництво між громадами, підписаного сторонами у серпні 2022 року. Тут здійснюється прийом ВПО з Луганщини, яким надається гуманітарна, правова допомога та юридичні консультації. Штаб працює за адресою: Черкаська область, місто Корсунь-Шевченківський, вулулиця Героїв Майдану, 9, з понеділка по п’ятницю з 09 до 13 годин, контактний телефон: +38 099 952 8691.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь