Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірський «Шахтар» - бронзові призери турніру з міні-футболу до Дня захисників і захисниць України

Дата: 17.10.2022 10:58
Кількість переглядів: 102

Вчора у селищі Карнаухівка, що на Дніпропетровщині, відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню захисників і захисниць України. На полі змагалися команди Луганської та Дніпропетровської областей.

У спортивному святі брали участь шість команд. За ініціативи керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексія Бабченка нашу громаду представляв ФК Гірський «Шахтар». Команди були поділені між собою по групах. Боротьба на полі йшла яскрава і напружена, пристрасті не відпускали увагу гравців та вболівальників, які приїхали підтримати нашу команду, до останніх секунд. У непростій боротьбі в матчі за третє місце наш «Шахтар» переграв «ГУНП» Сєвєродонецьк з рахунком 5:0 та отримав бронзові медалі. Призери також були нагороджені кубками та грамотами.

Гірська міська військово цивільна адміністрація щиро вітає бронзових призерів, бажає їм успішно йти вперед до нових перемог і висловлює щиру надію, що наступні перемоги відбудуться вдома! Окрема вдячність вболівальникам Гірської громади, які приїхали на цей турнір підтримати нашу команду!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь