Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

«Вивчаю – не чекаю»: презентовано мобільний застосунок, який допоможе учням 1-4 класів вивчати математику за українською програмою

Дата: 27.09.2022 16:12
Кількість переглядів: 182

Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю – не чекаю».

Він допоможе українським учням початкової школи вивчати математику за українською навчальною програмою у будь-якій точці світу.

Ключова перевага «Вивчаю – не чекаю» – універсальність. Застосунок підходить для навчання як офлайн у школі, так і онлайн у будь-якій точці світу. Його також можна використовувати для домашнього навчання. Вчителі можуть використовувати його в різний спосіб – для роботи в класі, домашніх завдань, тестів.

У застосунку дитина вчиться, переглядаючи освітні відеоуроки, розроблені за підходами мікронавчання, та граючи в навчальні інтерактивні мініігри, які допомагають закріпити матеріал.

«Вивчаю – не чекаю» розроблено на основі методології партнерів – War Child Holland, які спеціалізуються на створенні освітніх продуктів для дітей у країнах, де відбуваються війни або збройні конфлікти. Свій застосунок Can’t Wait to Learn, у якому реалізовано цю методологію, організація використовує вже 10 років років у тих країнах світу, які страждають від війни, зокрема в Лівані, Йорданії та Судані.

Ще одна важлива перевага застосунку – його адаптація для України. Для цього ГС «Освіторія» залучила до роботи над навчальним контентом найкращих українських учителів та методистів. Як результат – усі відео та мініігри відповідають українській навчальній програмі. У роботі над застосунком брали участь і українські діти – саме вони на стадії розробки завдань визначали, як саме їм було б цікаво та весело навчатись.

Застосунок для вивчення математики доступний для завантаження на iOS та Android. Водночас окремий додаток для вивчення української мови з’явиться в доступі до кінця року.

Більше інформації про застосунок, а також відповіді на поширені запитання можна знайти на сайті https://primary.org.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь