Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірська громада-це Україна

Дата: 26.09.2022 17:13
Кількість переглядів: 129

#Гірська_громада_це_Україна

«НІ фейковому референдуму!!!» - під таким гаслом сьогодні відбулася акція протесту за участю жителів Луганщини, які були вимушені покинути свої домівки у зв’язку з окупацією російськими загарбниками південного сходу України.

Жителі Гірської громади вийшли на вулиці та провели мирну акцію протесту проти проведення псевдо референдумів, що влаштувала в поки що загарбаних українських областях окупаційна влада. Вийшли з українськими прапорами в руках та красномовними плакатами: «ні» війні, «ні» окупації, «ні» приєднанню до рф, та закликали земляків, які залишились з тих чи інших питань в окупованих містах та місцях, де точаться бої, у жодному разі не брати участі у фейковому голосуванні.

Нагадаємо, «голосування» на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей розпочалося 23 вересня та триватиме до 27 вересня. Більш того – результат цього «референдуму» заздалегідь відомий: переважаюча більшість «проголосує» за вступ до рф.

Та ми знаємо справжні результати, тому й закликаємо всіх: убезпечте себе та своїх близьких від ворожих маніпуляцій, не беріть участі у квазіреферендумі!

Адже: ГІРСЬКА ГРОМАДА – ЦЕ УКРАЇНА! ЛУГАНЩИНА – ЦЕ УКРАЇНА!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь