Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Служба у справах дітей Гірської МВЦА взяли учать у вебінарі

Дата: 16.09.2022 17:46
Кількість переглядів: 162

Днями посадовці служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у вебінарі для представників обласних, районних та міських служб у справах дітей. Метою обговорення був порядок надання та втрати статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

Вебінар реалізовано в рамках проекту уряд Канади «Супровід Урядових реформ в Україні» (SURGe) у співпраці з Національною соціальною сервісною службою.

Учасники заходу обговорили постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини», визначення і внормативування причин втрати дитиною батьківського піклування під час і внаслідок війни, нові положення постанови та процедуру виявлення і документування дітей, надання статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування.

Окремо були обговорені новели постанови щодо опікунів та інших законних представників дитини, щодо влаштування дітей за особливих обставин

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь