Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

В Україні змінена процедура усиновлення з урахуванням реалій воєнного часу

Дата: 09.09.2022 16:18
Кількість переглядів: 191

Сьогодні посадовці служби у справах дітей Гірської міської військово-цивільної адміністрації взяли участь у вебінарі для представників обласних, районних та міських служб у справах дітей з питань реалізації постанови про особливості усиновлення під час воєнного стану в країні.

Вебінар реалізовано в рамках проєкту уряду Канади «Супровід Урядових реформ в Україні» (SURGe) у співпраці з Радницею-уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ї Герасимчук та Національною соціальною сервісною службою.

Учасники заходу обговорили внесення змін до Порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей. Зокрема, детально було опрацьовано особливості обліку і провадження діяльності з усиновлення дітей, які є тимчасово переміщеними (евакуйованими), основні положення щодо особливостей обліку кандидатів в усиновлювачі.

Окремо було обговорено, хто має право усиновити дитину в Україні під час воєнного стану та які діти можуть бути усиновлені під час воєнного стану.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь