Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася зустріч посадовців Гірської міської ВЦА і ДСНС з питань подальшого підписання меморандуму про співпрацю

Дата: 23.08.2022 18:04
Кількість переглядів: 188

Сьогодні відбулася зустріч посадовців Гірської міської військово-цивільної адміністрації з начальниками Старобільського та Сватівського районних управлінь ГУ ДСНС України у Луганській області полковниками служби цивільного захисту Володимиром Николенком та Іваном Борзило з питань подальшого підписання меморандуму про співпрацю.

Під час цієї зустрічі сторони обговорили основні напрямки співробітництва у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб Луганської області, які тимчасово мешкають у місті Полтава та області. 
Так, ключовими напрямами співпраці є: сприяння у вирішенні логістичної системи доставки вантажів з інших регіонів України в гуманітарні штаби, доставка та розвантаження гуманітарної допомоги в Полтавській області, доставка адресних посилок до відділень АТ Укрпошта. Також сторони домовилися про проведення інформаційно-просвітницької роботи в навчальних закладах і серед населення, підвищення обізнаності з питань уникнення враження вибухонебезпечними предметами, ознайомлення з правилами поводження в надзвичайних ситуаціях та, звичайно, забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час проведення інформаційних заходів, отримання та видачі гуманітарної допомоги тощо.
Цей перелік невичерпний і буде поступово розширюватися. Співпраця і  партнерські відносини допоможуть подолати будь-які виклики сьогодення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь