Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи Гірської міської територіальної громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Дата: 22.08.2022 21:04
Кількість переглядів: 247

Сьогодні до гуманітарних штабів Гірської міської військово-цивільної адміністрації звернулося понад сто громадян з числа внутрішньо переміщених осіб.

Половина з них отримала гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, інша ж половина звернулася за консультаціями. Так, посадовцями ВЦА надавалися правові консультації з таких питань, як отримання дубліката трудових книжок, відновлення соціальних виплат, надавалася допомога з реєстрації у Реєстрі громади зруйнованого/пошкодженого внаслідок збройної агресії російської федерації житла, у Єдиному порталі державних послуг Дія, також мешканці громади подавали заявки на отримання теплих речей, ковдр, твердого палива (вугілля та дрова) тощо. На «Гарячі лінії» жителі Гірської громади зверталися з питань реєстрації у Реєстрі громади на отримання допомоги або перевірки їх даних, отримання гуманітарної допомоги поштою тощо. Слід зауважити, що серед тих, хто звертався сьогодні до Гірської міської ВЦА, чи то до гуманітарних штабів, чи то на «Гарячі лінії», було 20 мешканців з Лисичанської громади, 17 – з Сєвєродонецької, 10 – з Рубіжанської, а з Попаснянської, Троїцької, Новоайдарської громад звернулося загальною кількістю 15 осіб. Питання у них були найрізноманітніші, та головні – як зареєструватися у Реєстрах їхніх громад і яким чином отримати гуманітарну допомогу. До речі, цього дня до наших гуманітарних штабів зверталися й жителі Донецької області, а саме з міста Краматорськ.

Тож, працюємо далі задля єдиної спільної мети: допомоги та підтримки наших співгромадян у такий непростий для всієї країни час.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь