Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи Гірської міської територіальної громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Дата: 19.08.2022 19:14
Кількість переглядів: 201

Сьогодні у Богданівському штабі на Дніпропетровщині допомогу отримало близько ста внутрішньо переміщених осіб, а 85 пакунків було відправлено через АТ «Укрпошта».

Загалом же цього тижня допомогу від Гірської міської військово-цивільної адміністрації отримало у вигляді продуктових наборів 1015 ВПО з Луганської області, з яких них близько 300 – через АТ «Укрпошта». Водночас консультації з правових, загальних, соціальних питань за поточний тиждень було надано 285 громадянам. Слід зазначити, що останніми днями збільшилася тенденція звернення до гуманітарних штабів та «Гарячих ліній» Гірської міської військово-цивільної адміністрації внутрішньо переміщених осіб з інших громад Луганської області. Так, з Сєвєродонецька, Рубіжного, Новодружеська, Новоайдара, Кремінної, Лисичанська, Попасної в цілому за цей період до нас звернулося 95 осіб. Питання були найрізноманітніші. Починаючи від отримання гуманітарної допомоги у штабі у Богданівці та контактних номерів телефонів інших громад, до відновлення документів, реєстрації на тверде паливо, алгоритму дій задля отримання компенсації за зруйноване/пошкоджене житло, відновлення виплат багатодітним родинам та іншим пільговим категоріям тощо.

Також цього тижня у гуманітарному штабі у Полтаві було підписано Меморандум про співпрацю із БФ «Слов’янське серце», у Києві започатковано співпрацю із благодійним фондом «Право на захист», а у Богданівці – розпочато роботу з ПРООН.

Сподіватимемося, що наступний тиждень буде таким же продуктивним та насиченим на події і нам вдасться надати допомогу ще більшій кількості ВПО з Луганської області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь