Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулась зустріч із представниками БФ «Право на Захист»

Дата: 19.08.2022 17:29
Кількість переглядів: 254

Сьогодні у гуманітарному штабі Гірської ВЦА, що у Києві, відбулась зустріч начальника відділу правового забезпечення та кадрової роботи Віталія Коваленка із представниками Благодійного фонду «Право на Захист».

Проходила вона в рамках підписаного між сторонами Меморандуму про співпрацю у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб Гірської громади, які постраждали внаслідок конфлікту або окупації, на безоплатну правову допомогу.
Під час зустрічі сторони обговорили основні напрямки співпраці та форми подальшої роботи. За підсумками було виокремлено ключові напрямки: здійснення спільних заходів, направлених на забезпечення доступу ВПО до якісної безоплатної правової допомоги, консультування на базі штабів з юридичних питань громадян Гірської громади зокрема та Луганської області в цілому, організація спільних із Гірською ВЦА виїзних прийомів до місць компактного проживання ВПО з метою виокремлення базових потреб цих осіб у безоплатній правовій допомозі тощо.
Гірська міська військово-цивільна адміністрація дякує Благодійному фонду «Право на захист» за підтримку та сподівається на подальшу плідну роботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь