Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася зустріч із представниками Агентства ООН у справах біженців

Дата: 11.08.2022 20:50
Кількість переглядів: 133

Задля розширення можливостей гуманітарного штабу Гірської ВЦА у Богданівці Дніпропетровської області у питанні надання різноманітної допомоги внутрішньо переміщеним особам Гірської громади, сьогодні там відбулася зустріч із представниками Агентства ООН у справах біженців. Зустрічали партнерів посадовці Гірської ВЦА: відповідальна за роботу штаба начальник соціального захисту населення та охорони здоров'я Наталія Степаненко та начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Карина Коваленко.

Під час конструктивної ділової розмови сторони обговорили питання щодо видів допомоги, які потребують ВПО та можливість надання адресної натуральної допомоги мешканцям нашої громади та ВПО з інших громад Луганської області, які знаходяться під юрисдикцією штабу.

Спеціалісткою з питань захисту Агентства ООН у справах біженців було отримано вичерпні відповіді на всі питання, які її цікавили, тож сторони домовилися продовжувати започатковану співпрацю і вже незабаром обговорити проєкти, які можна буде реалізувати у найкоротший термін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь