Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Внутрішньо переміщені особи Гірської міської територіальної громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу

Дата: 08.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 305

Сьогодні близько 100 внутрішньо переміщених осіб з Гірської громади, які тимчасово мешкають у місті Тернівка Дніпропетровської  області, отримали гуманітарну допомогу. Видача допомоги здійснювалася у гуманітарному штабі села Богданівка Дніпропетровської області. Завтра на базі штабу планується продовження видачі гуманітарної допомоги ВПО з м. Тернівка та відправлення продуктових наборів через АТ «Укрпошта».

Крім того, близько 20 мешканців Луганської області, які перебувають у Полтавській області, сьогодні на базі гуманітарного штабу у м. Полтава отримали юридичні консультації та допомогу у здійсненні реєстрації.

Тож, робота гуманітарного штабу поступово набирає обертів, а це значить, що з кожним днем все більше і більше жителів нашої Гірської громади, які стали внутрішньо переміщеними особами, отримуватимуть допомогу.

Нагадуємо: щоб отримати гуманітарну допомогу, жителям Гірської міської територіальної громади необхідно зареєструватися у Реєстрі вимушено переміщених осіб Гірської міської ВЦА. Це можна зробити самостійно, перейшовши за посиланням: https://forms.gle/QmEKbo35Jg7xwwk88 або зателефонувавши на номери «Гарячої лінії» з 09:00 до 15:00 щодня, окрім вихідних і святкових днів: +38 (063) 350 6254, +38 (096) 05309804.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь