Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

До уваги мешканців Гірської громади

Дата: 12.07.2022 20:44
Кількість переглядів: 164

Зважаючи на зростаючі потреби у допомозі внутрішньо переміщеним особам Гірської громади, відбулася зустріч посадовців Гірської міської військово-цивільної адміністрації та громадських організацій Гірської громади. Проходила вона в онлайн режимі. Основною темою зустрічі стала систематизація даних про різні види фактичної допомоги ВПО.

Учасники зустрічі обговорювали, які саме види допомоги в сьогоднішніх реаліях може надавати Гірська міська ВЦА мешканцям громади, що евакуювалися у більш безпечні місця України. Зокрема, розглядалися питання з розробки логістики по доставці гуманітарної допомоги до різних населених пунктів нашої країни, виокремлення найвразливіших категорій громадян, а особливо дітей, розширення мережі «Гарячих ліній» та питань, з яких консультуватимуть абонентів, можливість надання психологічної підтримки. Окремим блоком обговорювалося питання з реєстрації ВПО у Реєстрах громади та обробки даних, адже до війни у громаді проживало понад 30 000 населення.

За підсумками було прийнято рішення виділити додаткові номери телефонів «Гарячої лінії», максимально активізувати роботу із місцевими органами влади та громадськими організаціями і міжнародними фондами на предмет укладання Меморандумів про співпрацю і взаєморозуміння та найближчим часом розпочинати роботу додаткових гуманітарних штабів.

До речі, завдяки Реєстру про потреби внутрішньо переміщених осіб Гірської міської ВЦА, розміщеному на сторіночці установи у соціальній мережі Фейсбук, будуть формуватися списки перших ВПО з нашої громади для отримання допомоги. Тому: реєструйтеся та пропонуйте зареєструватися, як через Інтернет, так і телефоном «Гарячої лінії», своїм близьким, знайомим, колегам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь