Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Гірська міська ВЦА відкрила гуманітарні штаби

Дата: 12.07.2022 18:20
Кількість переглядів: 149

Гірською міською військово-цивільною адміністрацією було відкрито гуманітарні штаби.

Поки їх чотири. Так, ще з початку червня один з них працював у місті Краматорськ Донецької області. Згодом було відкрито гуманітарний штаб у Дніпрі. Та, зважаючи на те, що все більше громадян Гірської громади евакуювалися в більш безпечні міста України і потребують допомоги, було прийнято рішення розширювати мережу таких пунктів допомоги. Так, планується з наступного тижня розпочати роботу ще одного штабу у Дніпропетровській області, а невдовзі гуманітарні хаби запрацюють у Полтаві та Києві. Загалом же планується постійно розширювати мережу штабів та форми забезпечення найнеобхіднішим мешканців громади.

Більш того, з 13 липня розпочнуть роботу додаткові телефони «Гарячої лінії» Гірської міської військово-цивільної адміністрації. Зателефонувавши на них можна буде подати заявку для реєстрації потреб ВПО громади не використовуючи соціальну мережу Фейсбук або Телеграм, а також отримати правову допомогу чи консультацію. Актуальні номери «Гарячої лінії», графік їх роботи, а також посилання на форми РЕЄСТРАЦІЇ потреб ВПО та пошкодженого/зруйнованого майна у соціальних мережах будуть анонсовані окремим постом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь