Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

В Гірській громаді підбито підсумки 2021/2022 навчального року

Дата: 10.07.2022 08:45
Кількість переглядів: 119

Всупереч всім перепонам, які передували закінченню навчального року 2021/2022, у Гірській громаді він завершився, й доволі успішно.

Так, табелі успішності учні навчально-освітніх закладів громади отримали ще на початку червня, проте нещодавно завершилася видача свідоцтв про здобуття базової середньої освіти та про здобуття повної загальної освіти. Зважаючи на ситуацію в країні останні два місяці навчання відбувалося виключно дистанційно, а документи про закінчення навчального року учні отримували поштою. Загалом же навчальний рік у закладах нашої громади закінчили 1117 школярів. Багатьох з них було відзначено за значні досягнення. Так, чотири дев’ятикласники отримали свідоцтва з відзнакою, два одинадцятикласники – золоті медалі, два – срібні, чотирьох учнів 11 класів відзначили похвальними грамотами за високі досягнення у вивченні окремих предметів, а 102 учні з середньої та старшої ланок за підсумками 2021/2022 навчального року мають високий рівень навчальних досягнень. Також протягом року школярі з великим ентузіазмом долучалися до участі у різноманітних конкурсах та олімпіадах: у XXІ Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика, Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру», Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній», Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерної грамотності «Бобер», Всеукраїнській країнознавчій грі «Соняшник», Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі «Левеня-2021», Міжнародній щорічній природознавчій грі «Геліантус», конкурсі з англійської мови «Гринвіч», олімпіадах проєкту «Всеосвіта», «На урок». І скрізь були відмінні та добрі результати. Не оминали вони й участі у громадському житті закладів та громади: давали шкільні вистави, збиралися за круглим столом у громадській організації «Золотий дивосвіт», брали участь у заходах Гірської бібліотеки, організували своє власне шкільне виробництво «Wood&kids» та гідно представляли навчально-освітні заклади під час загально громадських заходів та навіть на всеукраїнських творчих фестивалях. І це далеко не повний перелік досягнень та подій шкільного учнівського життя.

Так, цей навчальний рік був досить складний для всіх, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій, та сподіваймось, що попереду на нас чекають лише позитивні зміни та мирне майбуття. Тож, нехай у випускників здійсняться всі мрії та вони зможуть подолати будь-які складності заради мети, у вчителів завжди буде творче натхнення і талановиті учні, школярі досягатимуть успіхів у прийдешньому навчальному році та врешті-решт для всіх нас настане мир.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь