Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулася робоча зустріч в рамках проєкту «На лінії зіткнення»

Дата: 28.01.2022 18:01
Кількість переглядів: 174

28 січня під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з економічних питань та розвитку інфраструктури Ірини Бєліцької відбулася робоча зустріч з координатором ГО «Сильні громади» Євгеном Ільченком.

До участі також були запрошені заступник керівника Олексій Невечеря, керівники структурних підрозділів Гірської міської ВЦА та представники місцевих громадських організацій.

Громадська організація «Сильні громади» реалізує проєкт «На лінії зіткнення». В рамках нього діє Коаліція, до числа якої входять активні представники громадського сектору, підприємці та чиновники військово-цивільних адміністрацій з 8 громад на лінії зіткнення, у тому числі з Гірської.

Під час зустрічі продовжилося обговорення проєкту «На лінії зіткнення». Сторони розглянули проблемні питання прифронтової Гірської громади, шляхи її сталого розвитку та принципи взаємодії між учасниками Коаліції. Також були сформовані пропозиції для вирішення нагальних проблем громади.

Результатами зустрічі стало визначення подальших напрямків роботи, а також окреслення проблемних питань громади, яким необхідно приділити найбільшу увагу.

Слід зазначити, що у лютому цього року Коаліція планує першу серію зустрічей з представниками Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, профільних комітетів Верховної Ради України, керівниками Луганської державної адміністрації. Мета зустрічей — розпочати робочий діалог щодо впровадження системних політик, які стимулюватимуть розвиток громад на лінії зіткнення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь