A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Програма Президента Володимира Зеленського Велике будівництво – це інвестиція для наших громадян, в чому переконався кожний українець

Дата: 28.01.2022 11:33
Кількість переглядів: 134

Пишаюсь, що Луганщина у трійці лідерів загальнонаціонального рейтингу «Велбуду» - в області швидко і якісно побудовано та відремонтовано 26 об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, реконструйовані чотири сільські школи, два дитячих садочки, а також сім лікарських амбулаторій.

Крім того, для цих медичних закладів вдалося придбати два рентгенівські апарати, п’ять комп’ютерних томографів, три апарати УЗД.

Відносно спортивної інфраструктури – реконструйовано басейн «Садко» в Сєвєродонецьку, ДЮСШ, збудовано чотири будинки для тренерів та спортсменів в Кремінній, три спортивні комплекси, 73 спортивні майданчики, 28 активних парків.

Ми посилили потужності дорожнього будівництва. Лише в минулому році відремонтовано майже 200 кілометрів автомобільних доріг державного значення та 56 кілометрів вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, оновлено п’ять мостів. Побудували першу чергу тролейбусного сполучення між Сєвєродонецьком, Лисичанськом та Рубіжним та приступили до будівництва другої – вже проведено тендер.

У Міловому осучаснили Меморіальний комплекс національного значення «Україна – визволителям», де також відкрили «Дзвін пам’яті», а Сєвєродонецьку відновили сквер, який тепер носить ім`я Сергія Губанова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь