Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Проведено нараду з впровадження системи НАССР

Дата: 24.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 203

23 грудня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олена Бровар спільно з начальником Попаснянського управління ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області Олександром Ткачовим провели онлайн нараду з впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок харчової безпеки (система НАССР). У нараді також брали участь голови робочих груп НАССР та керівники навчальних закладів. 

В ході наради були оговорені принципи та стандарти НАССР, а також їх практичні аспекти впровадження на території Гірської громади. 
Проведена нарада дала керівникам навчальних закладів розуміння, що головним завданням системи є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю над усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви, адже перевірки навчальних закладів Держпродспоживслужбою почнуться з нового року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь