Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

7 жовтня на стадіоні ВП «Шахта «Гірська» ДП «Первомайськвугілля» відбулися змагання першого  традиційного Кубка керівника Гірської міської ВЦА з футболу серед дітей 2011-2012 р. н.

Дата: 28.10.2021 14:30
Кількість переглядів: 821

Перед початком змагань керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій Бабченко разом з головою Луганської обласної асоціації футболу Ігорем Шопіним привітали усіх присутніх, побажали командам гарної гри, а найкращим – вибороти головний кубок турніру.

Під час урочистої частини відкриття змагань вони також привітали та вручили нагороди дорослим гравцям та тренерам футбольної команди «Шахтар», які цьогоріч дебютували у чемпіонаті Луганської області з футболу та посіли третє місце в ньому.
Участь у змаганнях взяли п’ять команд. Три з них були з Сєвєродонецька – КДЮСШ №2, КДЮСШ №4 та команда «Прорив», одна – з Кремінної (ДЮСШ) та господарі поля – команда «Шахтар» з Гірського.
На футбольному полі розігралася справжня боротьба: кожна команда показала свою майстерність, витримку, наполегливість, прагнення здобути перемогу.
Переможцями першого традиційного Кубка керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з футболу серед дітей 2011-2012 р. н. стала команда «Шахтар» з Гірського. Слід зазначити, що господарі поля не програли жодної гри. Інші команди були нагороджені кубками, медалями, статуетками, футбольними м’ячами, грамотами, солодкими призами тощо.
Гірська міська військово цивільна адміністрація щиро вітає переможців і бажає їм успішно йти далі – вперед, до нових перемог!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь