A A A K K K
для людей із порушенням зору
Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми

Дата: 20.09.2021 13:52
Кількість переглядів: 437

Днями під головуванням заступника керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації Інни Деміденко відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми.


Члени ради ознайомилися із резолюцією Ради безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека.», обговорили її основні аспекти та на її основі затвердили відповідний План дій на період до 2025 року.
Метою Плану є створення умов для забезпечення рівної участі жінок і чоловіків у подоланні конфліктів, встановлення миру, процесах відновлення протидії безпековим викликам, системної протидії насильству за ознакою статі та насильству, пов’язаному з конфліктом.
Окрім того на засіданні було обговорено ряд заходів, які сприятимуть посиленню взаємодії та співпраці суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а також здійсненню координації діяльності таких суб’єктів на території Гірської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь