Гірська міська військова адміністрація
Луганська область, Сєвєродонецький район

Звернення керівника Гірської міської військово-цивільної адміністрації з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 07:30
Кількість переглядів: 322

Дорогі ветерани! Шановні мешканці та гості Гірської громади!

Сердечно вітаю Вас з Днем перемоги на нацизмом у Другій світовій війні!

Цей знаменний день уособлює в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Він символізує не тріумф переможців над переможеними, а нагадує нам про страшну катастрофу і застерігає від необачних кроків розв’язування складних міжнародних проблем збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Цей день є для нашого народу святом, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості. Особливо зараз, коли подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину та щира дяка кожному за вірність своїй країні – тоді, 76 років тому, і зараз. Ваш досвід, непереможна сила духу та духовний заповіт приведуть нас до очікуваної перемоги.

Тож нехай Перемога наповнює всіх нас упевненістю в могутність нашої держави, бажанням працювати і перемагати, усіма своїми справами утверджувати мир та гармонію на власній землі.

Бажаю Вам, шановні ветерани й сьогоднішні захисники, Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного гарту, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам – мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою

Керівник Гірської міської військово-цивільної адміністрації Олексій БАБЧЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь